Asiantuntevaa yksilöterapiaa

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Psykoterapiapalvelu Kai Räisänen palvelee Joensuussa

Tarjoan kognitiivista käyttäytymisterapiaa asiantuntemuksella ja pitkällä kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Psykoterapiapalvelu Kai Räisänen
Penttilänkatu 1 B,
80220 Joensuu

Puh. 040 846 2453
kairaisanen.terapia@gmail.com

Y-tunnus: 1865903-0

Tiedustele vapaita aikoja tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Psykoterapiapalvelu Räisänen Kai
Penttilänkatu 1 B
80220 JOENSUU

Y-tunnus: 1865903-0
Puh: +358 (0)40 846 2453

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Psykoterapiapalvelu Räisänen Kai:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Psykoterapiapalvelu Räisänen Kai   |   Penttilänkatu 1 B, 80220 JOENSUU   |   Puh. +358 (0)40 846 2453   |   kairaisanen.terapia@gmail.com   |   www.joensuunpsykoterapiapalvelu.fi